Suomen Lukitus ja Valvontatekniikka Oy
 
Palvelut
 
Meiltä saat yksilöllistä ja laadukasta palvelua. Kauttamme saat mm. seuraavia palveluita.
 
Lukitus- ja avainsuunnitelmat
 
Toteutamme kohteen koosta riippumatta tarpeenne mukaisen suunnitelman, jossa määritellään avainten haltijoille oikeuksien mukaiset kulkureitit ja tilat, joihin yksittäisellä avaimella pääsee.
 
Mekaanisissa avainjärjestelmissä voi kokonaisuudessaan olla satoja avaimia sekä kymmeniä erilaisia pääsyoikeuksia lukkoihin.
 
Elektronisissa ja elektromekaanisissa järjestelmissä voimme toteuttaa lukitusjärjestelmän, jossa pääsyoikeuksia määritellään myös kellonaika- ja avaintasolla.
 
Isompiin kohteisiin, joissa on käytössä yli 100 avainta, suosittelemme elektromekaanista lukitusjärjestelmää.
 
 
Käyttö- ja varmuuslukkojen asennukset
 
Lukitusjärjestelmänä käytämme iLoqin sekä dormakaban tuotteita. Kysy myös muiden valmistajien varmuuslukkoja.
 
 
Elektroniset lukitusjärjestelmät
 
Olemme erikoistuneet iLoqin sekä dormakaban älyavaintekniikkaan.
 
iLoqin avaimet ja avainpesät eivät tarvitse sähköä toimintaansa. Kaikki avaimet ja avainpesät voidaan ohjelmoida uudestaan, joten kalliita uudelleensarjoituksia ei tarvita. iLoq-järjestelmässä kadonnut avain voidaan korvata uudella avaimella ja kadonneen avaimen kulkuoikeudet voidaan poistaa kiinteistön avainpesistä ilman käyntiä kiinteistöllä. iLoq-lukitusjärjestelmä voidaan liittää myös moniin kiinteistöjen sähköisiin varausjärjestelmiin, joiden avulla voidaan hallita mm. pesula-, sauna- ja kerhohuonevuoroja.
 
Dormakaban valikoimasta käytämme experT+ elektromekaanista lukitusjärjestelmää. Järjestelmässä voi olla elektronisia lukkoja, jotka avautuvat avainta näyttämällä. Lukot toimivat joko akkuvarmennetulla verkkovirralla tai paristoilla. Paristokäyttöisissä lukoissa virtaa käytetään kulkuoikeuksien tarkastamiseen, mutta itse lukko avataan mekaanisesti kahvasta. experT+ -avaimissa ei ole paristoja.
 
 
Avainten lisätilaukset
 
Toimitamme asiakkaidemme avainhallinnan vastuuhenkilön (esimerkiksi isännöitsijä) tilauksen perusteella iLoqin sekä dormakaban avaimia jopa odottaessa. Kysy myös muita avaimia.
 
 
Lukostojen ja laitteiden ylläpito sekä huolto
 
Kaikkiin asentamiimme lukko- ja turvallisuusjärjestelmiin kuuluu aina sovitun ajanjakson pituinen ylläpito- ja huoltosopimus, jonka aikana tarkkailemme lukkojen ja järjestelmien toimintaa ja esimerkiksi öljyämme eniten käytetyt lukot vuosittain.
 
 
Avainhallinta
 
Avainhallinta on kiinteistön avainturvallisuuden perusta. Avainhallinnan avulla asiakkaallamme on aina tieto, kuinka monta avainta lukitusjärjestelmässä on käytössä ja kenen hallussa avaimet ovat. Palveluumme kuuluu avainten haltijoiden luettelointi ja historiointi. Luovutamme avaimia vain ennalta valtuutetuille henkilöille ja sovimme kaikkien asiakkaidemme kanssa käytännön lisäavainten tilauksille sekä avainten luovutuksille ja palautuksille. Käytössämme on sähköinen avainhallintajärjestelmä.
 
 
Hälytyslaitteet ja murtosuojaus 
 
Suunnittelemme ja toteutamme kohteeseenne tarkoituksenmukaisimman järjestelmän. Valikoimiimme kuuluvat murtohälytinkeskukset ja niihin liitettävät liiketunnistimet, ovi- ja ikkunakoskettimet, lasinrikkotunnistimet, savuilmaisimet sekä kosteudentunnistimet. Hälytykset voidaan ohjata ennalta sovittuihin GSM-puhelimiin tai vartiointiliikkeisiin.
 
 
Ovipuhelimet
 
Meiltä saatte asennettuna ovipuhelinjärjestelmän niin pieneen kuin isompaankin kohteeseen. Ovipuhelinvalikoimassa on laitteita, joissa on joko pelkästään ääniyhteys tai kuva- ja ääniyhteys. Huollamme myös ovipuhelinjärjestelmiä.
 
 
Valvontakamerajärjestelmät
 
Valvontakamerajärjestelmiä käytetään yleensä kohteissa, joissa tarvitaan omaisuuden suojausta sekä henkilöiden turvaamista. Suunnittelemme kanssanne käyttöönne sopivan järjestelmän. Edustamamme tuotteet ovat kuvanlaadultaan HD-tasoa ja toimivat myös pimeässä. Asennuskohteita ovat esimerkiksi taloyhtiöt, liiketilat sekä yritysten piha-alueet ja aulatilat.
 
 
Oviautomatiikka
 
Edustamme usean eri valmistajan oviautomatiikkatuotteita, liukuovia sekä kääntöovia. Käyttökohteita ovat mm. liiketilojen ulko-ovet, palvelutalojen ulko-ovet ja muut kohteet, joissa automaattisesti avautuvien ovien käyttö helpottaa henkilöiden liikkumista. Toimitamme myös ovi- ja porttiohjausjärjestelmien kauko-ohjaimia.
 
 
Katso edustamamme tuotemerkit täältä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laadukkaat lukitus- ja turvallisuusalan ratkaisut yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja yrityksille.