Palvelut
 
Lukitus- ja avainsuunnitelmat
 
Toteutamme kohteen koosta riippumatta tarpeenne mukaisen suunnitelman, jossa määritellään avainten haltijoille oikeuksien mukaiset kulkureitit ja tilat, joihin yksittäisellä avaimella pääsee.
 
Mekaanisissa avainjärjestelmissä voi kokonaisuudessaan olla satoja avaimia sekä kymmeniä erilaisia pääsyoikeuksia lukkoihin.
 
Elektronisissa ja elektromekaanisissa järjestelmissä voimme toteuttaa lukitusjärjestelmän, jossa pääsyoikeuksia määritellään myös kellonaika- ja avaintasolla.
 
Isompiin kohteisiin, joissa on käytössä yli 100 avainta, suosittelemme elektromekaanista lukitusjärjestelmää.
 
Käyttö- ja varmuuslukkojen asennukset
 
Lukitusjärjestelmänä käytämme  dormakaban tuotteita. Olemme erikoistuneet dormakaban älyavaintekniikkaan perinteisten mekaanisten ratkaisujen lisäksi.
 
Avainten lisätilaukset
 
Voimme toimittaa teille dormakaban mekaaniset ja elektromekaaniset avaimet jopa odottaessa. Kysy myös muita avaimia.
 
Lukostojen ja laitteiden ylläpito sekä huolto
 
Kaikkiin asentamiimme lukko- ja turvallisuusjärjestelmiin kuuluu aina sovitun ajanjakson pituinen ylläpito- ja huoltosopimus, jonka aikana tarkkailemme lukkojen ja järjestelmien toimintaa ja esimerkiksi öljyämme eniten käytetyt lukot vuosittain. 
 
Avainhallinta
 
Avainhallinta on kiinteistön avainturvallisuuden perusta. Avainhallinnan avulla asiakkaallamme on aina tieto, kuinka monta avainta lukitusjärjestelmässä on käytössä ja kenen hallussa avaimet ovat. Palveluumme kuuluu avainten haltijoiden luettelointi ja historiointi. Luovutamme avaimia vain ennalta valtuutetuille henkilöille ja sovimme kaikkien asiakkaidemme kanssa käytännön lisäavainten tilauksille sekä avainten luovutuksille ja palautuksille.
 
Hälytyslaitteet ja murtosuojaus  
 
Suunnittelemme ja toteutamme kohteeseenne tarkoituksenmukaisimman järjestelmän. Valikoimiimme kuuluvat murtohälytinkeskukset ja niihin liitettävät liiketunnistimet, ovi- ja ikkunakoskettimet, lasinrikkotunnistimet, savuilmaisimet sekä kosteudentunnistimet. Hälytykset voidaan ohjata ennalta sovittuihin GSM-puhelimiin tai vartiointiliikkeisiin. 
 
Valvontakamerajärjestelmät
 
Valvontakamerajärjestelmiä käytetään yleensä kohteissa, joissa tarvitaan omaisuuden suojausta sekä henkilöiden turvaamista. Suunnittelemme kanssanne käyttöönne sopivan järjestelmän. Edustamamme tuotteet ovat kuvanlaadultaan HD-tasoa ja toimivat myös pimeässä. Asennuskohteita ovat esimerkiksi taloyhtiöt, liiketilat sekä yritysten piha-alueet ja aulatilat.
 
Oviautomatiikka
 
Edustamme usean eri valmistajan oviautomatiikkatuotteita, liukuovia sekä kääntöovia. Käyttökohteita ovat mm. liiketilojen ulko-ovet, palvelutalojen ulko-ovet ja muut kohteet, joissa automaattisesti avautuvien ovien käyttö helpottaa henkilöiden liikkumista.
 
 
Katso edustamamme tuotemerkit täältä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suomen Lukitus ja Valvontatekniikka Oy
Laadukkaat lukitus- ja turvallisuusalan ratkaisut yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja yrityksille.