KampanjaOviku Nero -älylukko

249 euroa (sis. alv 24 %) *Oviku Nero on itse asennettava älylukko, joka sopii suomalaisiin upotettuihin lukkorunkoihin (ei pintalukot). Yhteensopivia lukkorunkoja ovat mm. Abloy 4190, 4193, 4194, 4195, LC194, LC195, LC100, LC102, LC204 sekä Dorma 3115, 4115 ja 31150. Asennus onnistuu perustyökaluilla.

Itse lukko toimii jatkossakin ulkopuolelta perinteisellä avaimella mutta lisäksi oven voi avata älypuhelimella siihen ladatun sovelluksen avulla. Voit itse ohjelmoida lukon älypuhelimellasi (Android ja IOS) ja antaa muille henkilöille lukon avausoikeuden sovelluksen kautta. Avausoikeudet voivat olla jatkuvia tai määräaikaisia ja niitä voi hallinnoida milloin tahansa. Puhelimen ja lukon välinen yhteys hoituu bluetooth-yhteydellä.

Lukko sopii hyvin esimerkiksi oviin, joiden pääsyoikeuksia tulee voida hallita joustavasti (esim. sohvanvuokraajat) tai vaikkapa omaan kotioveen, jos kotona käy vaikkapa ulkopuolinen siivouspalvelu. Sovelluksen kautta voi tarkistaa, kuka ja milloin oven lukko on avattu.

Laite toimii itse vaihdettavilla paristoilla (mukana
myyntipakkauksessa) ja mahtuu pääsääntöisesti
ulko-oven ja mahdollisen sisätilan puoleisen välioven
väliin.


Lisätietoa tuotteesta, klikkaa tästä.

Asennusohjeet, klikkaa tästä

* Hinta voimassa 31.3.2019 asti.Suomen Lukitus ja Valvontatekniikka Oy
Laadukkaat lukitus- ja turvallisuusalan ratkaisut yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja yrityksille.